Welkom

medewerkers

Welkom op de website van ‘de Plek’.

Voorheen als ‘de Duif’ bestaan wij al meer dan 40 jaar als christelijke boek en cadeauwinkel in Dieren. Tijden veranderen. Meer en meer worden boeken verkocht via webwinkels en wordt muziek gestreamd via internet. Veel winkels kunnen deze digitale concurrentie niet aan en moeten hun deuren sluiten.

Wij geloven dat we een taak hebben in Dieren. Naast dat veel mensen graag een boek inzien en deskundig persoonlijk advies op prijs stellen is onze winkel voor veel mensen ‘een Plek’ waar naar hun verhaal geluisterd wordt. Bij ons is er ruimte om een pas op de plaats te maken. Een kop koffie, een luisterend oor en een sfeer vanuit christelijke waarden.

In onze nieuwe opzet verkopen we nog steeds christelijke boeken, kaarten, agenda’s, sieraden en diverse cadeau’s. Daarnaast willen we ook ‘een Plek’ zijn waar workshops, trainingen en verschillende interkerkelijke activiteiten plaats vinden.
Op deze site zal dit bekend worden gemaakt. Wilt u zelf een activiteit opzetten of zou u willen dat er iets specifieks wordt georganiseerd, kom en bespreek het met onze medewerkers.

Tot slot alleen nog maar: Wees welkom, graag tot ziens in ‘de Plek’.